Zenica

Video: DLAN – četiri godine uspješnog rada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje „DLAN“ je kantonalno udruženje oboljelih od cerebralne paralize, mikrocefalije i hidrocefalusa koje djeluje na području Zeničko – dobojskog kantona vrlo uspješno već nešto više od četiri godine. Za to vrijeme uspjeli smo realizirati mnogo projekata poput izgradnje igrališta na Kamberovića polju, projekti ekonomskog osnaživanja porodica, te druženja, izleta i akcija na koje smo veoma ponosni. Krenuti ispočetka nije bilo baš jednostavno, boriti se pojedinačno za svakog od 80 članova koliko Udruženje danas broji. Svi saradnici koji rade za dobrobit Udruženja „DLAN“ svoj doprinos daju na volonterskoj osnovi i nesebično pomognu kad god je to potrebno.

O značaju svih realiziranih projakata govori i činjenica da je ovo Udruženje zadobilo povjerenje mnogobrojnih donatora i prijatelja kao i cjelokupne javnosti na čiju podršku nailazimo svaki put kada radimo nešto novo. Upravo ta podrška bila nam je vjetar u leđa da nastavimo dalje, bezrezervno se borimo i vrijedno radimo na ostvarenju zacrtanih ciljeva.
Prije nekoliko dana predstavljen je promotivni video koji govori o svemu urađenom, svemu onome iza čega naš tim ponosno stoji.

Pored fotografija aktivnosti video sadrži i kratke izjave predsjednika Udruženja gospodina Selvedina Dedića, stručnih saradnika Samira Mulića i Kenana Alijagića, predsjednika Skupštine Saliha Mešinovića, predstavnice sekcije volontera Nezire Bošnjak te članova Vedrana Delića i Amele Talić. Ono čime se možemo pohvaliti je da smo nakon snimanja ovog videa uradili još mnogo toga o čemu je javnost blagovremeno obavještena, a nadamo se i sigurni smo da ovo nije kraj, ovo je samo početak onoga za što ćemo se boriti, na čemu ćemo raditi kako bismo izgradili bolju i sigurniju budućnost za osobe sa invaliditetom u našem društvu.

U nastavku vam donosimo promotivni video – Tim Udruženja „DLAN“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno