Zabava

Video: Dečko iz komšiluka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija UNA Film od četvrtka, 29. januara, na repertoarima bh. kina stiže psihološki triler “DEČKO IZ KOMŠILUKA” (THE BOY NEXT DOOR) sa atraktivnom Jennifer Lopez i zgodnim Ryan Guzmanom u glavnim ulogama. Film počinje sa redovnim prikazivanjem na repertoarima: Cinema City Sarajevo, kino Novi Grad Sarajevo, Ekran Zenica, kino Kaleidoskop Tuzla, kino Theatre Busovača, kino Kozara Prijedor.

Claire Peterson, profesorica književnosti sa mukom se vraća u svijet zabavljanja nakon rastave od svog muža koji ju je prevario, Garetha sa kojim je provela 18 godina u braku. Dok se njen sin tinejdžer, Kevin bori sa maltretiranjem koje trpi u školi, djelovaće kao da su njen molbe uslišile kad se zgodni i harizmatični 19-godišnji Noah sprijatelji s Kevinom. On se useljava u kuću pored da se stara o bolesnom stricu, nakon tragične pogibije njegovih roditelja. Iako će se sprijateljiti s Kevinom, biće više nego jasno da će mu se Claire dopasti na prvi pogled. Nema toga što je neodoljivije, nesmotrenije i opsesivnije od jake želje. Kod nekih ljudi ta želja postaje opsesija. Svjetska superzvijezda Jennifer Lopez predvodi ekipu glumaca u ovom psihološkom trileru koji režira veteran Rob Cohen („Mumija – Grobnica Zmaja imperatora“, „Paklene ulice“) i koji se bavi temom zabranjene privlačnosti koja će otići predaleko.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno