Zenica

VIDEO: Danas je dan prijema BiH u UN i UN dan biološke raznolikosti – poklon Eko parka Tvrtkovac

Bosna i Hercegovina je na današnji dan, 22. maja 1992. godine primljena u Ujedinjene nacije. Prvi put je na današnji dan i zvanično predstavljena i zastava BiH ispred zgrade UN-a u New Yorku.

Pa, shodno tome , evo našeg doprinosa na tu temu, samo što se radi o zastavi sa ljiljanima u Eko parku Postojan na Markovom kamenu.

Takođe je danas i Međunarodni dan biološke raznolikosti čije očuvanje je od bitne važnosti kako za eko park tako i za budući Park prirode Babina-Tvrtkovac, iako svi bježe od daljnje procedure za njegovo proglašenje.

Uživajte u najnovijem videu ovog parka by Bakir Spahic
#mislioprirodi #ekoparkpostojan #ekotvrtkovac

Danas je dan BiH i Međunarodni dan biološke raznolikosti Bosna i Hercegovina je na današnji dan, 22. maja 1992. godine primljena u Ujedinjene nacije.Prvi put je na današnji dan i zvanično predstavljena i zastava BiH ispred zgrade UN-a u New Yorku.Pa, shodno tome , evo našeg doprinosa na tu temu, samo što se radi o zastavi sa ljiljanima u Eko parku Postojan na Markovom kamenu. Takođe je danas i Međunarodni dan biološke raznolikosti čije očuvanje je od bitne važnosti kako za eko park tako i za budući Park prirode Babina-Tvrtkovac, iako svi bježe od daljnje procedure za njegovo proglašenje. Uživajte u najnovijem videu ovog parka by Bakir Spahic#mislioprirodi #ekoparkpostojan #ekotvrtkovac

Gepostet von Jakub Ekotvrtkovac Spahic am Freitag, 22. Mai 2020

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem