Nogomet

VIDEO: Čelik spremno dočekuje Stupčanicu u derbiju kola i nada se pobjedi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na stadionu Bilino polje održana je press konferencija za medije uoči stutrašnje utakmice protiv NK Stupčanica Olovo. Prisutnim novinarama su se obratili direktor kluba Emir Čerim, šef stručnog štaba Dario Damjanović i prvotimac kluba Adin Begić.

– Ovo je vjerovatno najgora pozicija na tabeli za mene. Odradili smo pripremne utakmice s kojima možemo biti zadovoljni. Napravili smo dosta i pokazat ćemo to protiv, po meni najbolje ekipe, koja pretendira da uđe u Premijer ligu. Protivnik je dobro ogranizovan, ali na Bilino polju se samo mi možemo pitati. Momci su u pripremama iznijeli i iznad svojih mogućnosti. Nadam se da ćemo prvenstvo otvoriti na najbolji mogući način, kazao je Damjanović te dodao da je potreban maksimalan pristup na svakoj utakmici.

– Kao što je bilo i do sad, jer taj pristup određuje pravac. Tokom priprema su pokazali profesonalizam i postali smo porodica. Siguran sam da uz optimalno vrijeme razvoja igrača možemo daleko dogurati. Sutra su u konkurenciji svi igrači koji su zdravi, istakao je Damjanović te kazao da vjeruje kadetima i juniorima koji treniraju s prvom ekipom jer su prioritet Čelika njegova djeca.

– Vjerujem u naše momke koji će izaći na teren i sigurno odgovoriti zadatku. Sutra idemo na pobjedu kako bi tri boda ostala u Zenici. Očekujem mnogo bolje rezultate nego u prošloj polusezoni, kazao je Begić.

Utakmica Čelik – Stupčanica na rasporedu je sutra (subota, 09. mart) s početkom od 18 sati. Cijene ulaznica su 7,00 KM zapad i 6,00 KM istok. Tribina sjever je rezervirana za goste iz Olova. Najvatreniji navijači Čelika, Robijaši će ulaznice za južnu tribinu prodavati u prostorijama Udruženja po cijeni od 5,00 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno