Nogomet

VIDEO: Borba za Čelik- Robert Jonjić u gostima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Borba za Čelik- Robert Jonjić u gostima- Crveno-crni Opsajd. Novo rukovodstvo zeničkog Čelika prošle je godine odlučilo krenuti u maratonsku borbu za vraćanje kluba na čvrste noge, i to vrativši se skroz do najnižeg ranga takmičenja. Sa sportske strane bio je to veliki udarac za tako veliki klub, ali s organizacijske i financijske strane omogućilo je prije svega ostanak u životu, i priliku da stane na vlastite noge. Međutim, u Zenici su već na početku svoje borbe naišli na prepreku u lokalnim vlastima koje bi im trebale biti ključni partner, pa je Čelikov put teži nego što bi trebao biti.

U Opsajdu nam je gostovao član Upravnog odbora kluba i jedan od osnivača NGG Za Čelik Robert Jonjić, koji je pokušao objasniti u kakvoj se situaciji klub sada nalazi i šta je budućnost koja ga čeka.

Autori: Saša Ibrulj i Ismet Turšić

Producent: Goran Obad

Realizacija: Slaven Ištuk

Ilustracije: Zdravko Cvjetković



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno