Biznis

Video: Asmir Begović snimao reklamu u Areni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Početkom mjeseca aprila ozvaničena je saradnja kompanije PAK Centar i nogometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine, Asmira Begovića, koji je postao zaštitno lice bosankohercegovačkog brenda, vitaminskog napitka NovaVita. Materijali su snimani u zeničkoj Areni. Saradnja je ozvaničena kroz početak kampanje “Uhvati ritam”, dok će Begović i NovaVita u narednih osamnaest mjeseci promovisati domaću proizvodnju i bh. privredu.

U pripremama za kampanju, Asmir Begović je učestvovao u photoshootingu na kojem je vladala odlična atmosfera, a i sam Begović se odlično snašao ispred objektiva.

“Jako mi je drago što sam ostvario saradnju sa jednom kompanijom iz Bosne i Hercegovine i to je za mene velika stvar. Imali smo odlično druženje na setu i kompletna ekipa me odlično prihvatila. Svi su bili jako profesionalni i zbog toga sam se osjećao ugodno“, istakao je Begović te pozvao sve Bosance i Hercegovce da piju NovaVitu i uhvate ritam.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno