Biznis

VIDEO: ArcelorMittal Zenica pokrenuo vlastiti sajt, najposjećenije stranice i aplikacija za zapošljavanje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: ArcelorMittal Zenica pokrenuo vlastiti sajt, najposjećenije stranice i aplikacija za zapošljavanje – Kompanija ArcelorMittal Zenica, najveći proizvođač dugih proizvoda od čelika na Balkanu, odnedavno ima web prezentaciju na BHS jezicima dostupnu lokalnoj zajednici u BiH, potvrđeno je na večerašnjem sastanku generalnog direktora Bidžu Naira i njegovih saradnika sa zeničkim novinarima. Stranicu pogledajte OVDJE.

Mittal radi sa proizvodnim kapacitetom od skoro milion tona godišnje, za sebe navodi da je najveći strani investitor u zemlji, sa preko 150 miliona eura uloženih do sada. Jedan je od ključnih pokretača privrede u Bosni i Hercegovini, sa više od 2.400 direktno zaposlenih radnika, dok oko još 10.000 njih indirektno zavisi od poslovanja kompanije. ArcelorMittal Zenica je 2014. godine proglašena najvećim izvoznikom u zemlji.

Jedna od najznimljivijih podkategorija tiče se mogućeg zapošljavanja, a mi vam predlažemo da posjetite sljedeće linkove:

Kompanija ArcelorMittal Zenica organizira svoju proizvodnju u Koksari, Aglomeraciji, Visokoj peći, Konvertorskoj čeličani, Valjaonici čelika, Energetici, kao i Departmentu za transport i Centralnom servisu. Bazični asortiman proizvoda obuhvata rebrasti betonski čelik, valjane žice i proizvode od žice, kao na primer armaturne žice, rešetkaste nosače i klasični betonski čelik.

Pogledajte zanimljiv video o ovoj kompaniji.

Također, na sajtu je objavljen i zanimljiv video o ulozi čelika i metala u našim životima: I AM STEEL

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno