Zenica

VIDEO: Anketa sa zeničkih ulica- Šta očekujete večaras od reprezentacije BiH?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Manje od dva sata je preostalo do vrlo važne utakmice Lige nacija između BiH i Crne Gore.

Atmosfera u Zenici je prijateljska, a Zeničani su još jednom potvrdili koliko su Bosanci i Hercegovci gostoprimljiv narod.

Reporter portala SportSport.ba je pred utakmicu napravio anketu između navijača dvije reprezentacije među kojim svakako vlada optimizam.

“Narod je gostoprimilji, nadamo se da će kranji rezultat biti u našu korist”, rekla je jedna djevojka iz Podgorice.

“Mi njima dajemo golove, a oni nama bodove”, poručio je jedan optimistični Zeničanin koji je prognozirao pobjedu sa 3:1.

Sasvim očekivano navijači su prognozirali pobjedu “svojih”, ali ono što najviše raduje su zaista odlični odnosi te da do sada nije zabilježen niti jedan incident.

U Zenici su navijači Crne Gore od ranog jutra te su se ljubazni domaćini pobrinuli da se osjećaju kod kuće, dok su pristalice Zmajeva počeli pristizati u popodnevnim satima.

Za nadati se da će tako biti i tokom utakmice na stadionu Bilino polje čiji će jedan sektor biti zatvoren zbog ranije kazne nakon rasističkih uvreda bh. navijača na račun gostiju na meču protiv Rumunije.

Podsjećanja radi počinje u 20:45. Izabranici Ivayla Peteva u susret ulaze sa prvog mjesta te bi pobjedom osigurali promociju u Ligu A Lige nacija te baraž za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Autor: sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno