Zabava

VIDEO: Akciona komedija “Divlja noć” u kinima od 1. decembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Akciona komedija “Divlja noć” u kinima od 1. decembra- “DIVLJA NOĆ“ GARANTUJE NEPONOVLJIVU KINO ZABAVU!!

NE PROPUSTITE FILM KOJI ĆE VAS U ISTO VRIJEME NASMIJATI I ALI I PODIĆI NIVO ADRENALINA!

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da od četvrtka, 1. decembra, na redovni repertoar kina širom Bosne i Hercegovine stiže film „DIVLJA NOĆ“ (VIOLENT NIGHT).

Ukoliko ste poželjeli kino hitove koji vam vam ubrzavaju puls i humorom vas ostavljaju bez daha, ovu akcionu komediju ne smijete propustiti! U omiljenom kinu, uz društvo sa kojim je zabava zagarantovana „DIVLJA NOĆ“ pretvorit će se u nezaboravno filmsko iskustvo.

O FILMU: Dođavola sa onim “sve je mirno”.

Od 87Northa, producenata filma Niko, John Wick, Atomska plavuša, Deadpool 2, Brzina metka i Paklene ulice – Hobbs & Shaw dolazi mračna praznična akciona komedija koja nam govori da uvijek treba da se kladimo na crveno.

Kada tim plaćenika upadne u bogato porodično imanje na Badnje veče, uzimajući sve prisutne za taoce, oni nisu pripremljeni za iznenadne borce: Djeda Mraz (David Harbour, Crna udovica, serija Stranger Things) je na terenu i upravo će pokazati zašto ovaj Nik nije svetac.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno