Zabava

VIDEO: Akciona fantazija “G.I. JOE- Zmijske oči” od danas u kinima

Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Akciona fantazija “G.I. JOE- Zmijske oči” od danas u kinima- Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da akcionu avanturu “G.I.JOE – ZMIJSKE OČI” u našim kinima možete pogledati od DANAS.

Glavna uloga u filmu pripala je sjajnom i uspješnom glumcu Henry Goldingu, koji tumači lik Zmijske Oči. Pored njega, tu su I Andrew Koji, kao Olujna Sjenka, Ursula Corbero, kao Baronica, Samara Weaving kao Skarlet, Haruka Abe je Akiko, Tahehiro Hira je Kenta i Iko Uwais, kao Čvrsti majstor.

PROČITAJTE I:   NAGRADNA IGRA: Osvojite dječiju igraonicu!

Ne propustite da na velikom platnu pogledate ovu vrhunsku akciju i fantaziju u vašem omiljenom kinu.

O FILMU: U filmu G.I. Joe – Zmijske Oči, tvrdoglavi samotnjak je primljen u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što je spasio život nasljedniku. Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudio. Tu je našao i svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak povjerenja onih njemu najbližih.

PROČITAJTE I:   NAGRADNA IGRA: Osvojite dječiju igraonicu!

Film je zasnovan na likovima G.I. Joe, a u istom se pojavljuju i Andrew Koji, kao Olujna Sjenka, Úrsula Corberó, kao Baronica, Samara Weaving kao Skarlet, Haruka Abe je Akiko, Tahehiro Hira je Kenta i Iko Uwais, kao Čvrsti majstor.

Trailer filma nalazi se na sledećem linku:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010