Zabava

Vesela subota u Ekranu sa Garfildom

Vesela subota sa Garfildom – Radna sedmica je duga i teška. Subota je super dan za ljenčarenje, ali i igru. Da ljenčarenje bude zabavnije, najveći lijenčina Garfild vas čeka u subotu 24. marta u 12 sati u Ekranu i priprema: vodoperive tetovaze, tematsku bojaonicu i igricu kocka je bačena, te i ove subote u Ekranu garantuje super zabavu!

I to nije sve Garfild kao dežurni proždrljivac priređuje za svoje drage goste PIZZA PARTY koji će trajati u periodu od 11 do 14 sati i gdje ćete kupovinom pizze po promotivnim cijenama osvojiti bonus pečate u vašim KARTICAMA VJERNOSTI.

Kartica vjernosti se može dobiti na blagajni Multiplexa Ekran svake subote u periodu od 10 do 14 sati, a u njoj se skupljaju pečati čime se ostvaruje pravo na pogodnosti i poklone. Pečati se dobijaju učešćem u besplatnim aktivacijama i kreativnim radionicama za djecu subotom u periodu od 12 do 14 sati, kupovinom kino ulaznice ili konzumacijom jela i pića u cafe restoranu Ekran.

Više informacija o Veseloj suboti u Ekranu i objave za bonus pečate možete naći na www.multiplexekran.ba, www.facebook.com/thegstore.ba ili www.facebook.com/MultiplexEkran)

Vidimo u subotu 24. marta u Multiplex Ekran, mjestu zabave za cijelu porodicu.subotom i nedjeljom od: 11:00, 13:00, 15:00 i 17:00 sati

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem