Ostali sportovi

Veoma dobar rezultat SRK Bosne Zenica na rijeci Vrbas u Banjoj Luci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Subota 23.04.2022 godine rafteri Sportsko rekreativnog kluba Bosna su učestvovali na rafting pervenstvu Republike Srpske u Banja Luci na rijeci Vrbas.

Takmičenje je održano u okviru rafting lige Bosne i Hercegovine na kome je učestvovalo ukupno osam rafting timova od kojih je pet muških i tri ženske ekipe.

Ovo takmičenje je bilo ujedno i proba rafting staze na rijeci Vrbas na kojoj se održava Svjetsko rafting prvenstvo od 26.05.-03-06.2022.godine.

Muška seniorska ekipa SRK Bosna Zenica i pored toga što nije nastupila sa najboljim veslačima kluba ostvarila je dobre rezultate te osvojila 3. mjesto u ukupnom plasmanu.

Pored muške seniorske ekipe na ovom takmičenju učestvovali su i mladi rafteri SRK Bosne U-23 za koje je ovo takmičenje bila ujedno i priprema za nastup na
Svjetskom prvenstvu u raftingu na kojem će nastupati. Ovo je veoma dobar nastup raftera SRK Bosna na početku takmičarske sezone i očekujemo još bolje rezultate na narednim takmičenjima.

Mlada ekipa SRK Bosne U-23 nastavlja sa aktivnim pripremama kako bi uspješno nastupili na Svjetskom prvenstvu i postigli što bolje rezultate.

Očekujemo da će rafteri SRK-a Bosne postići zacrtane ciljeve i zadržati poziciju drugoplasiranih na tabeli BiH rafting lige.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno