Biznis

Veliko interesovanje kompanija za projekat Plava voda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U sklopu pokrenutog tendera za izbor izvođača radova na projektu Plava voda jučer je održan sastanak između predstavnika JP RV “Plava voda” i kompanija-potencijalnih ponuđača.

Na sastanku su kompanije dobile priliku da dobiju dodatna pojašnjenja kako bi svoje ponude mogle što kvalitetnije pripremiti.

“Tender se provodi po najnovijim procedurama i pravilima EBRD-a iz 2022.g. Interesovanje kompanija za učešće na tendera, ako je suditi po sastanku više nego zadovoljavajuće”, izjavio je v.d. direktora JP RV Plava Voda, Ernad Granić.

Kako je kazao, radi se o vrlo kompleksnom Projektu, a i samom tenderu, ali je uvjeren da ako dobiju odgovarajuću podršku svih učesnika Projekta, mogu uspješno realizirati sve projektne ciljeve.

“Očekujemo i što skoriji završetak procesa eksproprijacije koji sprovode općine Travnik, Novi Travnik, Busovača, Vitez i Zenica”, dodao je Granić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno