Ostali sportovi

Veliki uspjeh KK Internacional na Kantonalnom prvenstvu ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VELIKI USPJEH NA KANTONALNOM PRVENSTVU ZE-DO KANTONA (1. Kolo lige ZDK-a), 24.03.2024. GODINE

U nedjelju 24.03.2024. godine, 35 naših takmičara učestvovalo je na kantonalnom prvenstvu Ze-do kantona “1. kolo lige ZDK-a” koje se održalo u Žepču. Na turniru je učestvovalo 327 takmičara iz 18 klubova a naši tigrovi su u Zenicu donijeli 24 medalje (11 zlatnih, 7 srebrenih i 6 bronzanih medalja) pojedinačnim i ekipnim nastupima. Uspjesi su rezultirali tome da naš klub zauzme 1. mjesto u nezvaničnim kategorijama i 3. mjesto u zvaničnim kategorijama po ukupnom broju bodova.

Naš takmičar INDIR BAŠIĆ osvojio je nagradu za NAJUSPJEŠNIJEG TAKMIČARA turnira, zbog osvajanja 2 zlatne medalje pojedinačnim nastupom u katama za dječake do 12 i 13 godina, te jedne srebrene medalje u ekipnom nastupu u katama za dječake 12/13 godina.

Čestitamo našim takmičarima na odličnom nastupu te domaćinu turnira Karate klubu “Viktorija” Žepče na odličnoj organizaciji istog. Zahvaljujemo se roditeljima i simpatizerima našeg kluba na podršci!

Sportski pozdrav!
OSSS!

KK Internacional



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno