Biznis

Veliki interes za Zenica360 vodič kroz grad

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Projekt “Zenica 360”, koji već nekoliko godina se realizira u formi web portala, dobio je i svoju printanu dimenziju kojom je turistička, ugostiteljska i uslužna ponuda Zenice dobila novu promociju.

“Cilj Zenica360 projekta jeste omogućiti virtualnu šetnju ulicama i prikaz objekata najsavremenijim tehnologijama. Upoznavanje prirodnih, sportskih, kulturnih, stambenih i zabavnih sadržaja grada, tokom 3D – 360º virtualnim šetnjama panoramama, te jedinstvenom i savremenom doživljaju grada Zenice. Nakon velikog iskustva sa digitalnom formom odlučili smo da sve ponudimo i u promotivnom printanom izdanju, koje bi ukoliko bude interesa grada i privrednih subjekta trebalo da izlazi u kontinuitetu. Naravno ovo što smo napravili u prinatnoj formi nije nikakvo čudo, ali je publikacija koju ima svaki evropski grad, i red je da je ima i Grad Zenica”, kaže Emir Šabić, jedan od kreatora projekta “Zenica 360”.

Svrha projekta je da posjetoci imaju savremeni doživljaj grada Zenice, lakšu orjentaciju, promociju objekata, da se bolje prati urbanistički i turistički, ali i privredni razvoj grada kroz jedinstven 3D prikaz svih sadržaja.

“Printani dio projekta Zenica360 već je zainteresovao mnoge subjekte i oni su već podržali publikaciju, tako da se veći broj objekata može pronaći i u printanom katalogu u skoro svim poslovnim jedinicama u gradu. Printani katalog “Zenica 360” može se preuzeti i u PDF-u na adresi www.zenica360.ba ili direktno na linku www.zenica360.ba/katalog-1 “, ističe Šabić. (enb, Fena)

NASLOVNA STRANA VODIČA foto enb



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno