Ostali sportovi

Vedad Šehić i Arduana Spahić idu na okupljanje taekwondo reprezentacije BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vedad Šehić i Arduana Spahić idu na okupljanje taekwondo reprezentacije BiH- U nedjelju 11.06.2023 godine u Posušju bit će održano okupljanje kadetske i juniorske taekwondo reprezentacije.

Ove godine na osnovu ostvarenih rezultata poziv na okupljanje i priliku za oficijelni nastup imat će dva naša člana Vedad Šehić i Arduana Spahić.

Vedad Šehić član je našeg kluba 3 godine,učenik osnovne škole Ahmed Muradbegović u Stranjanima.Osvajač je mnogobrojnih medalja između ostalog osvojena bronzane medalja na Multi Europskim igrama .

Arduana Spahić taekwondo trenira već nekih 5 godina,također učenica osnovne škole Ahmed Muradbegović.
Osvajačica mnogobrojnih medalja . Na zadnja 2 turnira osvojene zlatne medalje te proglašena najboljom kadetkinjom turnira.

U protekom periodu oba naša takmicara prošli su niz aktivnosti u okviru priprema za predstojeća prvenstva tačnije borbene treninge,kondicione treninge na atletskom stadionu te treninge snage u fitnes sali.

Također se zahvaljujemo upravi fitnes centar Elite koji nam je omogućio korištenje njihovih fitnes sala u svrhu prethodno navedenih priprema.

Uprava kluba Taekwondo klub Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno