Ostali sportovi

Vedad Karić povrijeđen prilikom pada na utrci Beograd – Banja Luka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vedad Karić povrijeđen prilikom pada na utrci Beograd – Banja Luka- Treća etapa biciklističke trke Beograd – Banjaluka prekinuta je danas zbog pada velikog broja biciklista.

Prema dostupnim informacijama palo je preko 60 biciklista, a za Nezavisne je generalni direktor UKC Republike Srpske prof. dr Vlado Đajić izjavio da je danas u Urgentni centar primljeno sedmoro učesnika biciklističke trke Beograd- Banjaluka.

“Svih sedam pacijenata su van životne opasnosti. Zbrinuti su, dijagnostički obrađeni i stabilnog su zdravstvenog stanja. Pet pacijenata biće otpušteno iz UKC Republike Srpske, dok će se dva pacijenta zbog potrebe za daljom opservacijom zadržati na bolničkom liječenju i praćenju.”

Među biciklistima koji su doživjeli pad i povredu je i Zeničanin Vedad Karić.

Njegova supruga je na Facebook profilu objavila: “Danas na utrci je bio pad od cca 60 biciklista među kojima je naravno bio ko drugi nego Karić Vedad. Ljudi hvala vam puno za svu podršku, Vedad je na intenzivnoj njezi nadamo se najboljem ishodu, uputite dovu da i ovo iskušenje abd prebrodimo.”

Vedi želimo što brži oporavak!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno