Ostali sportovi

Vedad Karić najbrži na maratonu u Ljubuškom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U organizaciji biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine i biciklističkog kluba “Ljubuški” iz Ljubuškog održana je utrka u disciplini maraton koja je ujedno bodovana kao prvo kolo Premijer lige BiH u brdskom biciklizmu.

Koliko je ova sedmica bila aktivna za zeničkog biciklistu Vedada Karića govori podatak da je ovo šesta utrka koju je vozio ove sedmice.

Nakon “Tour of Albania” gdje je zauzeo visoko drugo mjesto u generalnom plasmanu, danas je pobjedom zaokružio više nego odličnu sedmicu.

“Malo sam se bojao kakve ću noge imati nakon 700 kilometara koje sam vozio tokom sedmice kroz Albaniju, međutim tijelo je odgovorilo na najbolji mogući način. Inače, jako volim voziti po hercegovačkim predjelima i trudim se da svoj plan utrka prilagodim tim nastupima. Forma je tu, nadam se da ću uz pametno doziranje na treninzima uspjeti sačuvati istu u narednom periodu” istakao je naš najbolji biciklista, Vedad Karić.

Biciklistički klub “Rotacija – SPIN” je odlično otvorio sezonu i trenutni su lideri Premijer lige BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno