Ostali sportovi

Vedad Karić drugi u Hrvatskoj u MTB usponu

U nedjelju je na biciklističkoj utrci “Uspon na Dinaru” u organizaciji biciklističkog kluba Adrion iz Knina nastupao naš najbolji biciklista Vedad Karić i osvojio 2. mjesto. Start utrke je bio u gradu Kninu a cilj na vrhu planine Dinara. Ovo je dobra uvertira vozača “Rotacija – SPIN” pred državno brdsko prvenstvo koje će se organizovati sljedeće sedmice u Mostaru.

“Jako lijepa, ali stvarno brutalno teška utrka, međutim evo pokazao sam da se mogu nositi sa najjačim hrvatskim vozačima u MTB disciplini. Malo sam imao problema sa vrućinom, jer je temperatura dosezala i do 35 stepeni, ali u svakom slučaju ovaj rezultat je stvarno dobar uzimajući u obzir ko je došao iza mene. Iskreno se nadam da ću zaključiti ovu sezonu dobrim rezultatom sljedeće sedmice na državnom brdskom prvenstvu jer sam evo pokazao da se nalazim u dobroj formi”, riječi su našeg zeničkog biciklist .

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem