Ostali sportovi

Vedad Karić biciklistički prvak BiH u disciplini hronometar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je u Mostaru, po izuzetno vrelom danu, vožena utrka Državnog prvenstva u disciplini hronometar, gdje je uprkos ekstremnim uslovima bio najbolji bio naš Zeničanin Vedad Karić i tako donio naslov prvaka države u seniorskoj konkurenciji u naš grad.
Vedad Karić je član zeničkog kluba “Rotacija – SPIN”, klub koji je pored Vedada imao još takmičara na ovoj utrci. Vrijedi spomenuti da je Amer Agić osvojio državno prvenstvo u juniorskoj konkurenciji.

-Bio sam skeptičan po pitanju mog nastupa na utrci jer sam već tri puta u sezoni imao prisilnu pauzu zbog povreda, međutim danas sam uradio nevjerovatan posao na utrci i pokazao da sam najbolji u državi. Vremena za slavlje nema jer me već sutra očekuje još jedna utrka za titulu državnog prvaka, ovaj put na Drumu. Nadam se da će me noge slušati i da ću učiniti ono najbolje kako za svoj klub, tako i za svoj grad., kazao je Vedad nakon trke. O kakvom se sportu radi, govori i činjenica da je danas utrka hronometra vožena na 36 stepeni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno