Zabava

Večeras u 21h – Brodolom u Tuzli

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pred nama je vikend koji donosi deveto izdanje najveće muzičke zabave na otvorenom u Bosni i Hercegovini, Brodolom. Sve što vam treba za idealan provod je da učinite par jednostavnih stvari, obučete nešto bijelo, nabacite osmjeh na lice i pozovete najbolje prijatelje jer očekuje vas pregršt dobrih vibracija i plesna atmosfera a bilo bi prava šteta ne podijeliti ih sa njima.

Ovogodišnje izdanje, za sve posjetioce koji uživaju u dugim plesnim noćima, nudi pravo bogatstvo zvuka, satkano od najboljih produkcijskih radova velikana britanske, američke i domaće scene. Potpuno audio i vizuelno zadovoljsto učinit će da i ovo ljeto pamtite po Brodolomu. Prema dostupnim vremenskim prognozama, pred nama su idealni vremenski uslovi za euforično druženje i plesne sate koje će svojim magičnim beatovima obilježiti

Brodolom 9

Darren Emerson, Harry Romero, Rub A Dub, Goran Emkić i Fat V.

Vidimo se večeras od 21:00, Carinska zona – Šićki Brod, Tuzla.

Brodolom 3



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno