Nogomet

Večeras oproštaj Aidina Mahmutovića od aktivnog igranja nogometa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Još jedan razlog da večeras dođete na utakmicu protiv FK Velež Mostar jeste i oproštaj Aidina Mahmutovića od aktivnog igranja nogometa. ̌, ̌.

Naš Aidin jedan je od rijetkih koji je ostao uz klub u njegovim najtežim trenucima. U svojoj igračkoj karijeri igrao je na najvećim evropskim stadionima, a isto tako, iz ljubavi prema svom klubu, igrao je i na onim najgorim, u najnižem rangu bosanskohercegovačkog fudbala, jer Aidin je Čelik.

Momak, kako ga se sjećamo kada je tek obukao crno-crveni dres, sada već čovjek koji nije zaboravio svoje korijene i nije okrenuo leđa svom klubu u momentima kada mnogi jesu.

Pored svih velikih utakmica koje je Aidin odigrao za naš klub, kao i pored svih golova koje je postizao na važnim i velikim utakmicama, Čeliku i svim navijačima i simpatizerima su najdraži oni iz Kantonalne lige ZDK, te ovosezonski iz Druge lige FBiH.

NK Čelik Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno