Zenica

Već prvog dana od poziva slike za Sajjru Poljo iz cijelog regiona

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Slike za Sajjru Poljo – Kao što je poznato i ove godine godine u organizaciji Cabaret cluba sa braćom Petrović, te Bosanskim narodnim pozorištem Zenica i Dječjom, omladinskom i lutkarskom scenom sa Miroljubim Mijatovićem, organizuju aukciono-prodajnu izložbu za malu umjetnicu Sajjru Poljo. Organizatori ne kriju oduševljenje što su im djela već prvog dana od poziva za učešće, umjetnici iz cijelog regiona počeli slati svoja djela, kojih ovog momenta uma preko 20. Organizator žele posebno naglasiti i to, da će uz Sajjru Poljo biti i osobe sa poteškoćama u razvoju iz udruženja Zvijezda Zenica, te djeca iz J.U za predškolski odgoj i obrazovanje iz Zenice, koji su također već dostavili svoja djela. Podršku su dali i auto moto klub “Jastrebovi” iz Gornjeg Vakufa, koji su pored slika poslali i novčanu donaciju od 100,00 KM.

Organizatori podsjećaju da je velika humanitarno aukciono-prodajna izložba 30.06.2017. u ljetnoj bašti Cabaret cluba, gdje će biti cjelodnevna dešavanja i likovna kolonija a cilj je skupiti 20 000 KM, koliko je Sajjri potrebno za četvrti tretman presađivanja matičnih ćelija. Slike se već sada mogu pogledati, a oni koji neće biti tu 30.06.2017. ili su u prolazu kroz Zenicu, slike mogu kupiti, jer cijena nema, kažu organizatori. Slika košta onoliko koliko ljudi žele da daruju OD SRCA ZA KORAK KOJI ŽIVOT ZNAČI-ističu organizatori.

Svi oni koji se žele prijaviti i pomoći ovu akciju na bilo koji način, sve inf.mogu dobiti u Cabaret clubu ili na brojeve tel.:
032/246-246
061/068-428
060/302-88-34



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno