Biznis

Važno iz Vodovoda: novi način i termini rada i kontakta sa strankama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

JP „ViK“ d.o.o. Zenica je u skladu sa Naredbama  kriznih štabova FBiH i Zeničko-dobojskog kantona  poduzelo preventivne mjere na zaštiti zdravlja potrošača i svojih radnika te obavještava  javnost o sljedećem:

  • Obustavljen je  rad  sa  strankama  u prostorijama  Direkcije  preduzeća u Radakovu
  • Postupajući po  zaključku Štaba  civilne  zaštite Grada Zenica JP „ViK“ d.o.o. Zenica obavještava javnost  da  će od dana, 24.03.2020. godine  do daljnjeg  blagajne preduzeća biti zatvorene, tj. plaćanje računa  za vodu  i odvodnju otpadnih voda je  prolongirano do daljnjeg.

  • Za vrijeme prekida  rada  sa strankama pošta će biti zaprimana  na  portirnici preduzeća od 9,00 do 14,00 sati.  JP „ViK“ d.o.o. Zenica  je uz  elektronsku poštu putem   emaila [email protected]  posredstvom web stranice  vikze.ba omogućilo druge načine komunikacije (viber, skajp i FB). Mole se potrošači da se obraćaju samo sa  neodložnim zahtjevima jer  je JP „ViK“ d.o.o. Zenica  u trenutnim okolnostima  fokusirano  na  održavanje  kontinuiteta  u vodosnabdijevanju i odvodnji  otpadnih voda  i održanju minimuma  poslovnih aktivnosti.
  • Servisne informacije  u vezi sa kvarovima  na  vodovodnoj mreži i prekidima  u vodosnabdijevanju, kao  i ostale  važne  obavijesti  u vezi sa aktuelnom situacijum biće svakodnevno dostupne  na  vikze.ba.
  • Podsjećamo da je za sve koji se žele registrovati na e-račun i primati račune za vodu putem emaila, omogućena online prijava putem portala JP „ViK“ d.o.o. Zenica  (http://vikze.ba/eracun-zahtjev/), a za registraciju je potrebna šifra potrošača.

Za  dodatne  informacije ili pomoć  potrošačima  su  na  raspolaganju i  kontakt telefoni :

PRIJAVA KVARA    062 819-428  (0-24 h)

SLUŽBA ZA OBRAČUN, INFORMACIJE I AOP, RAČUNOVODSTVO, OČITANJE I ODRŽAVANJE VODOMJERA       032 209-362

SLUŽBA RAČUNDOVODSTVA 032 209-116

UPRAVA  032 209-334

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno