Zabava

Vavoom kanal za tinejdžere od danas u ponudi Telemach-a

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Telemach programska shema od danas je obogaćena „Vavoom“ kanalom, koji prenosi najpopularniji svjetski sadržaj za tinejdžere. Program sačinjavaju humoristične i young adult serije, popularni crtani filmovi i zabavne emisije za publiku, koja insistira na autentičnom i raznolikom sadržaju sa kojim može da se identifikuje.

Tinejdžeri će moći uživati u reality show programu “America’s got talent”, koji je postigao planetarnu popularnost, a uskoro na “Vavoom” stiže i talent show program “X factor” sa zanimljivim takmičarima i žirijem, koji traži baš one koji imaju “X factor.” Za sve avanturiste tu je reality program “Fort boyard” sa uzbudljivim zadacima i spremnim ekipama, koje će nailaziti na brojne prepreke u namjeri da dostignu krajnji cilj. Ljubitelji sitkoma moći će da prate uzbudljivo odrastanje mlade Sadie u popularnoj seriji „Sadie J“, kao i karijeru ambiciozne pjevačice Tori u sitkomu „Victorious“, dok će avanturisti moći da uživaju i u emisiji „Officialy amazing“, koja prati najzanimljivije Ginisove rekorde koje je kamera zabilježila.

Kanal “Vavoom” je u programskoj shemi Telemach-a na poziciji 131, Total TV-a na poziciji 84, a može se pratiti i preko EON platforme.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno