Kultura Zenica

Valentinovo u Zenici: U BNP gostuje urnebesna komedija “Tražim muža”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dan zaljubljenih ove godine provedite uz svog/svoju najdražu osobu u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici, jer na scenu dolazi urnebesna komedija “Tražim muža” u izvođenju glumice Jelice Brestovac.

Predstava će biti odigrana u BNP Zenica na Dan zaljubljenih 14.02.2023. godine s početkom u 20 sati, a ulaznice možete potražiti u marketing službi BNP ili na online sustavu www.kupikartu.ba.

Kabaret predstava o muško-ženskim odnosima

Predstava ” TRAŽIM MUŽA” je monodrama kabaretskog tipa. Rađena je po tekstovima Duška Radovića. Tema predstave su muško-ženski odnosi.

Kroz nekoliko različitih ženskih likova vidjet ćemo šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca, i kako tog istog muškarca zadržati u svom životu.

Shvatit ćemo da “muškarci kakvi god da su, žene će ih uvjek voljeti”.

To je vječita igra iz koje niko ne izlazi kao gubitnik! Monolozi su vrlo duhoviti, a cijela predstava je protkana muzikom i plesom, kao važnim faktorom zavođenja.Tijekom cijele predstave učestvuje i publika. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od tih likova, a svaki muškarac će poželeti da baš ON bude “TAJ”.

Koreografiju za ovu predstavu radila je Natalija Božić, Režija i glumu potpisuje Jelica Brestovac.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno