Nogomet

Uzbudljivi dvoboj sa Allianz Arene u programu Nove BH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Utakmica prvog kola grupe B Lige prvaka između Bayerna i Crvene Zvezde – Uzbudljivi dvoboj sa Allianz Arene u programu Nove BH
Nova BH večeras donosi dvoboj iz Minhena gdje se sastaju dva nekadašnja evropska i svjetska šampiona, Bayern – Crvena Zvezda, u kojem će ulogu favorita pred svojim navijačima na Allianz Areni ipak imati igrači čuvenog Bayerna.

Tim iz Beograda ima težak zadatak na startu, ali ovo je ujedno i pravi test za ekipu Vladana Milojevića. Prvak Srbije prošle sezone nije briljirao na gostovanjima, a protiv PSG-a su primili šest golova.
Sada ćemo vidjeti koliko su momci iz Beograda napredovali.
Bayern je veliki favorit, a pitanje je u kakvom će sastavu izaći sedmostruki uzastopni prvak Njemačke.
Bayern je u ligi jednom deklasirao protivnika, bio je to Mainz, a tada su napad bavarskog diva predvodili Coman – Coutinho – Perišić i Lewandowski. Njemački mediji predviđaju da će i ovaj put biti tako.

Ljubitelji nogometa još uvijek pamte dvoboje ovih timova iz 1991. godine kada je Crvena Zvezda iz dvije utakmice izašla kao pobjednik, što joj je otvorilo put do jedine titule prvaka Evrope.

Policija je ovaj meč označila kao susret visokog rizika, pa će tako Crvenu Zvezdu bodriti 1000 navijača, a na njih će paziti više od 500 policajaca.

Utakmica prvog kola grupe B Lige prvaka između Bayerna i Crvene Zvezde igra se večeras od 20.50 sati uz direktan prijenos na Novoj BH. Program će početi uvodnom emisijom već u 20.30 sati, uz stručnu analizu Adisa Hadžića i gosta Elvira Baljića, a komentator meča bit će Denis Huseinbegović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno