Info

Uz pomoć Googlea otkrijte šta vas je zaista zanimalo prije deset godina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naime, vašu detaljnu aktivnost od prije deset godina možete pregledati na Googleovoj stranici “Moja aktivnost”. U filteru odaberite vrijeme, odnosno godinu od koje želite pretražiti historiju vaše aktivnosti i pričekajte dok je Google učita.

Među rezultatima pretraživanja ćete pronaći sve što vas je zanimalo na početku decenije, od onoga što ste ukucavali u Googleov pretraživač do sadržaja koje ste tražili na YouTubeu. I bez brige, vaša prošlost je sigurna jer samo vi kao vlasnik Google računa možete vidjeti historiju svoje aktivnosti.

Podsjećamo, ukoliko vam je omogućena “Aktivnost na webu” i u aplikacijama, na vaš Google račun spremaju se vaša pretraživanja i aktivnosti s drugih Googleovih usluga kako biste dobili prilagođenije doživljaje kao što su brža pretraživanja i korisnije preporuke aplikacija i sadržaja. Ipak, u bilo kojem trenutku možete isključiti ovu opciju ili izbrisati prošle aktivnosti.

Ukoliko imate poslovni Google račuun, možda ćete morati kontaktirati vašeg administratora da biste za svoju organizaciju uključili dodatnu uslugu “Aktivnost na webu” i u aplikacijama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno