Biznis

Uvozimo vodu pored naših čistih izvora

Uvozimo vodu pored naših čistih izvora- Ukoliko ste posjećivali objekte kompanije Almy d. o. o. u posljednjem periodu, pažnju i znatiželju vam je vjerovatno privukao jedan novi brend pod nazivom Moja voda. Logotip naše domovine i srce koje ga krasi odaju tajnu još neotkrivenih ljepota pored kojih svaki dan prolazimo, a ne primjećujemo ih.

ISPITIVANJA

– Ljepota Moje vode dolazi i od još neviđeno elegantne flaširane ambalaže koja odiše dostojanstvom i ponosom. Da li nam je potrebno pomenuti svakodnevne blagodati koje uživamo u ovoj prelijepoj domovini, pa da djelovanjem iskoristimo ono što nam prirodne ljepote pružaju? Koliko li samo izvorskih voda imamo, da im ni broja, ponosno, ne znamo? I pored toliko čistih izvora vode kojih je u izobilju, narod smo koji u milionskim iznosima uvozi vodu iz stranih zemalja, kaže Sufijan Hadžić, PR Manager Almy d. o. o.

Iz ove kompanije objašnjavaju da su u službi svoje države i njenih ljepota plasirali i dostupnom učinili još jednu od nekolicine voda koje izviru iz bosanskog tla. Moja voda nas napaja sa Husića vrela, koje slovi za jedan od najkvalitetnijih izvora prirodne mineralne vode u Bosni i Hercegovini.

– Nakon stručnih ispitivanja i analiza Moja voda je otkrila svoje mnogobrojne prirodne i mineralne ukrase u velikim količinama magnezijuma, koji ne utiče na stvaranje kamena u bubregu. Odnos Ca i Mg je 3:1, što je izuzetno, jer takav odnos je idealan za apsorpciju Mg, koji je jako bitan element za ljudski organizam. Zbog male količine Na (natrija), kojom se balansira krvni pritisak, Moju vodu mogu piti ljudi sa hipertenzijom te je unositi u većim količinama na dnevnoj bazi. Moja voda neka bude dio svakodnevnice vaših mlađih naraštaja, jer ne opterećuje želudac i sadrži korisne tvari za djecu, ističe Sufijan Hadžić.

PLASMAN

Hadžić naglašava da se u kupovini i konzumaciji domaćih proizvoda kriju mnogobrojne dobrobiti. Prije svega, dobrobiti našem organizmu, jer se napaja plodovima tla na kojem je nastao te dobrobiti zajednici u vidu jačanja onoga što je i tvoje i moje.

Za sada Moja voda se može kupiti u poslovnim jedinicama kompanije Almy d. o. o, a uskoro bi trebala biti i u maloprodaji u lancima prodavnica u našoj zemlji.

Autor: Mirza Dajić/oslobođenje

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem