Kultura

Utorak u Cabaret clubu – 19 sati – promocija romana “Kada te ljubav pronađe”. 

Utorak u Cabaret clubu – 19 sati – promocija romana “Kada te ljubav pronađe”.  – U utorak, 02.07.2019. godine, u Cabaret clubu, koji se nalazi u zgradi Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, sa početkom od 19:00 sati, bit će održana promocija knjige „Kada te ljubav pronađe“, autorice Sedžide Beganović-Ljubijankić iz Cazina.
“Riječ je o ljubavnom romanu, o univerzalnim ljudskim vrijednostima i dobroti. Kako izgraditi sebe da možemo pomoći budućim naraštajima da budu još bolji” – ističu Petrovići, koji su organizatori promocije ovog romana sa udruženjem “Futura”.
Autorica je rođena 1970. godine u Gornjoj Koprivni kod Cazina. Osnovnu školu je završila u rodnom mjestu, a srednju trgovačku u Bihaću. Zaposlena je u lokalnoj privatnoj firmi. Majka je dvoje djece i ima troje unučadi. Promotor je Zahida Ćosić, a moderator Sedžida Beganović Isaković. Muzički dio programa će pripasti Emini Sinanović, a gočća će biti i priznata zenička književnica Zuhra Bajramović-Halać.
Ulaz za promociju ovoga romana je besplatan, kao i za sve događaje koje Petrović organizuju u Cabaret clubu
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem