Zenica

Uspostava elektronskog registra administrativnih postupaka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Grad Zenica uspostavio je Elektronski registar administrativnih postupaka, koji ima za cilj unapređenje uslova za pravne subjekte i građane kroz pojednodstavljenje administrativnih postupaka i kvalitetnije pružanje usluga smanjenje rizika i troškova poslovanja čime se poboljšava poslovno okruženje i konkurentnost, povećanje efikasnosti administracije putem skraćenja rokova i smanjenje koraka u rješavanju predmeta,tepovećanje transparetnosti rada organa uprave.
Formirano je Regulatorno tijelo od šet članova koje je odgovorno za zakonitost, tačnost, ažurnost i dostupnost podataka u Registru, u skladu s Pravilnikom o vođenju i održavanju Registra administrativnih postupaka. U sastav Regulatornog tijela imenovani su Keleštura Selver, kao predsjedavajući, te članovi Brajić Dževdana, Jeftić Alma, Isović Bisera, Kadušić Azira i Zlotrg Sulejman



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno