Zabava

Usporeno punjenje bazena, besplatno i u subotu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vremenske neprilike i kiša koja je padala jučer i prethodnih dana donijela je zamućenje vode u Babinoj rijeci. S obzirom da se bazeni u Crkvicama naslanjaju na vodotok Babine rijeke to je donijelo određene probleme kada je u pitanju početak nove sezone kupanja.

Iz Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata obavještavaju da će bazeni početi sa radom, ali da će se vodom početi puniti tokom dana što će donijeti malo kašnjenje kada je kupanje u pitanju. Zdravstveno-higijenski aspekt ispravnosti vode je najbitniji i zbog toga u ovom preduzeću ne žele ništa prepustiti slučaju. Svi drugi sadržaji našim posjetiocima su već na raspolaganju (sunčanje, sportski tereni, cafe bar).
Svim sugrađanima i onima koji namjeravaju posjetiti bazene poručujemo da nam je želja pružiti svim našim posjetiocima maksimalnu uslugu i zbog toga Vas molimo za strpljenje i razumijevanje.
S obzirom na novonastalu situaciju obavještavamo vas da će ulaz na bazene biti slobodan i sutra, u subotu 13.06.2015.godine.
Nadamo se da ćete imati razumijevanja i da ćete se ugodno osjećati na bazenima u ostatku sezone.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno