Zenica

Uspješno realizovan Projekat i utrka 1. „Zenički noćni cener | Arcellor Mittal“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uspješno realizovan Projekat i utrka 1. „Zenički noćni cener | Arcellor Mittal“ – Kako je utrka 1. „Zenički Noćni Cener | Arcelor Mittal“ uspješno realizovana Udruženje za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma „Vedro“ iz Zenice i Sekcije „Zenica trči“ žele uputiti VELIKO HVALA svim Zeničankama i Zeničanima kao i ostalim navijačima koji su bodrili, navijali i upotpunili ovaj događaj. Duž čitave staze bilo je navijača kako na samoj stazi tako i na prozorima i balkonima zgrada, a neki su pravili i improvizovane okrepne stanice kao dodatno osvježenje. Svaka čast Zenico!

Posebno smo zahvalni Gradskoj upravi Grada Zenica na čelu sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem jer su nam svojim partnerstvom pomogli i bili vjetar u leđa prilikom organizacije i savladavanju administrativnih prepreka koje se pojavljuju u realizaciji ovako velikog projekta.

Sve pohvale i veliko hvala Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona PU Zenica – PS Centar bez čije podrške realizacija utrke ne bi bila moguća. Regulisali su saobraćaj, osiguravali stazu, pobrinuli se da sve prođe u najboljem redu i da naši trkači bezbrižno trče i uživaju maksimalno u utrci. Veliko hvala i Crvenom Križu Grada Zenica na  podršci pruženoj za realizaciju utrke.

Također, veliko hvala i našim članovima Udruženja, pripadnicima Gorske službe spašavanja Zenica, Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Zenica, Službi hitne medicinske pomoći JU Doma Zdravlja Zenica, volonterima, koordinatorima volontera, a posebno volonterima koji su se samostalno prijavili i odlučili biti dio jedne pozitivne priče. Oni su jedan od najvažnijih elemenata utrke i najzaslužniji za njenu uspješnu realizaciju.

Hvala i našem najboljem zeničkom voditelju Almiru Hadžajliću Labudu, DJ BosniaKu i Plesnoj školi «Nour» koji su uveliko doprinijeli atmosferi na utrci, zatim fotografu Sanjinu Ganiću i Školi fotografije.

Želimo se zahvaliti svim našim partnerima, generalnom sponzoru, zlatnim i srebrenim sponzorima, glavnom medijskom partneru, te ostalim medijskim partnerima. Ovaj projekat se ne bi mogao realizovati da nismo dobili njihovu podršku. Ovakva utrka iziskuje mnogo organizacije i troškova. Mjeseci rada i odricanja stoje iza ovog projekta. Oni su prepoznali naš trud i zalaganje, te pomogli da ova pozitivna priča zaživi:

 

  • Partneri projekta:Grad Zenica, Dron.ba – Video produkcija, GBT Grafo balkan –Sportska oprema, NGO Marathon Sarajevo, Multiplex Ekran, Crveni križ grada Zenice i MUP ZDK – PU Zenica PS Centar, Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK
  • Generalni sponzor: Arcelor Mittal
  • Zlatni sponzori: Sarajevska pivara d.d., ASA Banka d.d., Bamcard d.d., ZU Apoteke Zeni-lijek
  • Srebreni sponzori: Messer BH Gas, ALBA d.o.o., Uniqa osiguranje, Sol Azur-Buena Vista, Almy d.o.o., Almy Gradnja d.o.o., Fitness Aerobic club «Elite», Proteini.si, Caffe bar-snack «Vienna», Dukat fit, Eurofer d.o.o., Pekara «Pruščanović», Ćevabdžinica «Kod Seje», Pekara «Sunce», Dcomp Servis Racunara, Hydrostar, Hotel «Blanca» Resort i spa, Elit Nutrition Zenica
  • Glavni medijski partner: RTV Zenica
  • Ostali medijski partneri: Zenica blog, Naša riječ, 072 info, Radio Zenit, Sport ZDK, Moje trčanje, Radio Active Zenica, TNT Portal.

 

Zaista smo ponosni na minuli događaj i drago nam je da ste svi Vi prepoznali naš trud i zalaganje te omogućili da se ova ideja realizuje. Zenica je dobila rekreativnu utrku koju zaslužuje, a pobrinut ćemo se da ona postane tradicionalna, te da pozitivnu i aktivnu priču širimo dalje. Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane da nam se pridruže na zajedničkim treninzima i daljnjim aktivnostima koje ćemo provoditi u predstojećem periodu. Zenica trči!

 

VELIKO HVALA SVIMA!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno