Nogomet

Uspješno obavljena proba brojača ulaznica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uspješno obavljena proba brojača ulaznica – Na domaćoj utakmici sa FK Mladost Doboj Kakanj po prvi put su korišteni brojači ulaznica na zapadnoj, istočnoj i južnoj tribini stadiona “Bilino polje” te je time obavljena i proba za upotrebu istih pred nadolazeću utakmicu koju reprezentacija Bosne i Hercegovine i Gibraltara igra na domaćem stadionu. Ista je prošla uspješno te su zabilježeni jedino manji problemi kod oštećenih bar-kodova na pojedinim polusezonskim karticama što je uspješno riješeno putem pomoćnog spiska.

Za ovu utakmicu Nogometni klub Čelik je prodao ukupno 2.430 ulaznica. Kada uzmemo u obzir da su na utakmici prisustvovali i vlasnici sezonskih i polusezonskih ulaznica, omladinski igrači našeg kluba te učenici Škole za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju iz Zenice kao i da ulaznice nisu plaćala djeca mlađa od 12 godina, u zbirnom broju je prisustvovalo oko 3.200 gledalaca.

Konačnim uspostavljanjem sistema brojača karata koji je još uvijek u fazi pripreme bit će dostupni precizni izvještaji za svaku utakmicu te će se ulaznice moći prodavati i nekoliko dana ranije. NK Čelik/Fotografija: Jasmin Hadžić/Avaz.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno