Info

Uspješna Zeničanka imenovana u novi Upravni odbor FK Sarajevo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uspješna Zeničanka imenovana u novi Upravni odbor FK Sarajevo – Kao što je SportSport.ba i najavio, u saziv novog Upravnog odbora FK Sarajevo imenovani su stručnjak za bankarske poslove i prodaju, g. Senad Jahić, višegodišnji advokat i pravnik g. Senad Bilić, te ekspertica za komunikacije i marketing Ema Alagić, inače rođena Zeničanka. Upravo će g. Jahić biti predsjedavajući Upravnog odbora, saopštili su iz Sarajeva.

“Hvala delegatima Skupštine kluba na ukazanom povjerenju. Kao neko ko je svoje fudbalske početke napravio u FK Sarajevo, drago mi je što imam priliku da doprinesem radu voljenog kluba. Sarajevo je najveće ime bh. fudbala i moramo uraditi u narednom periodu sve potrebno kako bi naše Sarajevo ponovo bilo na vrhu”, izjavio je Jahić nakon imenovanja za klupski stranicu.

SportSport.ba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno