Zenica

Uspješna saradnja Vijeća roditelja i Uprave škole: Nova računarska oprema i nastavna sredstva za OŠ “Hasan Kikić”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uprava OŠ “Hasan Kikić” Tetovo je u saradnji sa Vijećem roditelja organizovalo akciju s ciljem unapređenje uslova obrazovanja u ovoj školskoj instituciji.

U prostorijama škole je izvršena primopredaja novih nastavnih sredstava kupljenih pomoću novca prikupljenog na bazaru “Za moju školu” koji je organizovan za Dan škole od strane Vijeća roditelja ove škole.

Uprave škole se ovom prilikom zahvalila Vijeću roditelja kao i svim učesnicima u ovoj akciji, a donirana je oprema koja će pomoći učenicima da bolje shvate gradivo, kao i da razviju vještine koje su im potrebne za uspjeh u školi i van nje ističu iz OŠ “Hasan Kikić”.

Predsjednik Vijeća roditelja Edin Bujak i zamjenica Elvedina Bajramović su predali opremu direktoru škole Mustafi Krgi, a predviđeno je da računarska oprema i nastavna sredstva budu u upotrebi u centralnoj školi u Tetovu, kao i u podričnim školama u Gradišću i Banlozima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno