Biznis Zenica

Uspješna poslovna priča iz Zenice: Kidotent

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

️ Današnja uspješna priča dolazi iz Zenice.

Kidotent je osnovala Zerina Muco Čolaković, diplomirana ekonomistica sa višegodišnjim iskustvom u privrednom sektoru. Prvi proizvod koji su plasirali bio je šator za djecu, odakle je potekao i sam naziv firme Kidotent , a pored šatora u svojoj ponudi imaju i dječije ljulje, kreativnu podlogu za bebe, a u sklopu IMPAKT inkubatora poslovnih ideja Zenica razvila je torbu 3️⃣u1️⃣ koji je namjenjen da mladim mamama olakšaju prvi susret sa obavezama koje ih očekuju tokom nove i jedne od najvažnijih uloga u životu.

Torba 3️⃣u1️⃣ sadrži:

✔️ torbu za opremu bebe
✔️ podlogu za presvlačenje bebe sa kreativnim lukom
✔️ neseser za najbitnije stvari za bebu (maramice, pelene, kreme, cucle za bebe).
̌ , ̌ .

Kidotent je podržan kroz IMPAKT inkubator poslovnih ideja Zenica koji je implementiran uz podršku Ambasada Švicarske u Bosni i Hercegovini i Gradska uprava Zenica.

#FondacijaImpakt #pokreninestodobro #IMAPKTprica #svicarskauBiH #poduzetnistvo #predstavljamo #uspjeh #zenica #BosnaiHercegovina



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno