Info

Promocija zaštite okoliša i energetske efikasnosti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uspješna implementacija projekta – U mjesecu maju i junu, predstavnici nevladine organizacije Inicijativa iz Sarajeva uspješno su implementirali aktivnosti na projektu „Promocija zaštite okoliša i energetske efikasnosti u Zeničko-dobojskom kantonu“ i ostvarili osnovne ciljeve projekta koji se odnose na podizanje svijesti i sticanje novih znanja iz oblasti zaštite životne sredine i energetske efikasnosti.
U skladu sa ranije definiranim planom, projekat je realiziran u ukupno 10 osnovnih škola na području Zeničko-dobojskog kantona uz ravnomjernu raspoređenost po gradovima, a čime su više od 900 učenika imali priliku učestvovati u edukativnim radionicama.
Kroz samo implementiranje projektnih aktivnosti koje su se između ostalog odnosile i na zabavne i inovativne prezentacije kao i edukativne radionice, te kroz reakcije učenika, pokazalo se da su ovakvi sadržaji potpuno prihvatljivi i dobrodošli, čime se ostavlja prostor i za buduće slične projekte.
Projektu nevladine organizacije Inicijativa stručnu podršku je pružila kompanija Tropik iz Zenice, uz finansijska sredstva Fonda za zaštitu okoliša FBiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno