Ostali sportovi

Uspješan vikend za Stk Mladost Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Prema kalendaru STS BiH u subotu u Banja Luci je održan Top 8 najboljih seniora BiH kao i Otvoreni turnir najboljih najmlađih kadeta BiH, gdje su učešće uzeli i članovi našeg kluba.

Na Topu 8 najboljih seniora naš Edin Konjić je osvojio 3. mjesto, čime je potvrdio status reprezentativca BiH. Prvo mjesto je osvojio Nikola Mihailović iz Stk Banja Luka, a drugo mjesto je osvojio Edin Gutić iz Stk Kreka Tuzla.
U kategoriji najmlađih kadetkinja 1. mjesto je osvojila naša Zara Zlotrg, koja sigurno predstavlja budućnost našeg kluba.
U nedjelju je bila na rasporedu Premijer liga BiH, te smo u okviru 5. kola dočekali Stk Cm Vitez te pretrpili prvi poraz u sezoni rezultatom 4:3.
Rezultati po mečevima:
Stk Mladost Zenica – Stk CM Vitez 3:4
Edin Konjić – Hrvoje Livančić 3:0
Kenan Zahirović – Ivan Bobaš 2:3
Adin Šećibović – Srdjan Miličević 1:3
Konjić/Zahirović- Bobaš/Miličević 2:3
Konjić – Miličević 3:0
Zahirović – Livančić 3:0
Šećibović – Bobaš 1:3
Nakon odigranih 5. kola na skoru smo od 4 pobjede i 1 poraza, te smo na diobi 2. mjesta.  Narednog vikenda u okviru 6. i 7. kola gostujemo u Banja Luci kod Stk Spin Banja Luka i Stk Borac Banja Luka.
S poštovanjem, Stk Mladost Zenica


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno