Ostali sportovi

Uspješan nastup karatista “Internacionala” na “TK OPEN 2021”

Zenički Karate klub  „INTERNACIONAL“ nastupio je na tradicionalnom međunarodnom karate turniru koji je održan 27.februara 2021.godine u dvorani“ Mejdan u Tuzli. Takmičenje je proteklo u odličnoj organizaciji KK „TUZLA“. Na ovom renomiranom takmičenju učešće je uzelo preko 800 takmičara, 70 klubova iz pet država (BiH, Srbija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora).

Jaku konkurenciju pojačalo je učešće reprezentativnih selekcija Hrvatske i Srbije. Takmičarska ekipa INTERNACIONALA nastupila je sa 11 takmičara u disciplinama kate i borbe i izborila osam medalja i to: dvije zlatne, dvije srebrne i četiri bronzane medalje.

Medalje su osvojili: Alma Bečarević, zlato-kate seniorke, Semina Keleštura, zlato-kate juniorke i srebro-kate seniorke; Anis Karić,srebro-borbe ,dok su brozane medalje osvojili Edi Malkoč ,borbe juniori; Tarik Buljić,borbe, Anis Karić, kate i Berina Zaimović, kate .

Uprava Karate kluba „INTERNACIONAL“ čestita osvajačima medalja. U martu i aprilu mjesecu INTERNACIONAL će nastupiti na više takmičenja („Ilidza Open“ , Kolo kantonalne lige, Državno i Federalno prvenstvo i dr).

Takođe, Uprava Kluba obavještava prijatelje i simpatizere karate sporta da je u toku upis novih članova u ŠKOLU KARATEA! POSTANI ČLAN INTERNACIONALA I TRENIRAJ SA ŠAMPIONIMA!!! Dvorana u Javnoj ustanovi Dom-Porodica, Crkvice 20 C čeka na Vas.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: