Ostali sportovi

Uspjeh tenisera TK Mladost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teniseri TK”Mladost” Zenica su za protekli vikend ostvarili odlicne rezultate na Drzavnom prvenstvu do 18 godina za juniore i juniorke odrzanom u Medjugorju i na Otvorenom prvenstvu za djecake i djevojcice do 10 godina odrzanom u Sarajevu. Na Drzavnom prvenstvu Kerim Subasic je osvojio 2. mjesto, dok je Sinanovic Amina izborila cetvrtfinale. U kategoriji djevojcice do 10 godina Salkanovic Asja je osvojila 3. mjesto, a u kategoriji djecaka Fatih Sisic je takodjer zavrsio kao 3.  cime su ostvarili napredak na rang listama TSBiH. Takodjer treba napomenuti da je i Kerim Subasic i na Drzavnom prvenstvu do 16 godina koje je odrzano u Tuzli pretposljednji vikend bio najbolje plasiran zenicki teniser u singl kategoriji, dok je u dubl kombinaciji izborio titulu viceprvaka drzave.
Na drzavnom prvenstvu za djevojcice odrzanom u sarajevu do 14 godina Maja Dodik je izborila cetrvtfinale.
Ovim rezultatima je potvrdjen kvalitetan rad u TK “Mladost” Zenica koji kontinuirano stvara odlicne rezultate, a kako kazu predstavnici kluba dobre rezultate ocekuju i u drugim uzrasnim kategorijama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno