Ostali sportovi

Uspjeh KK „Internacional“ Zenica u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uspjeh KK „Internacional“ Zenica u Sarajevu – U Sarajevu je 16.dec.2018.godine u organizaciji Karate kluba “MAWASHI”održano takmičenje u karateu za djecu,kadete i juniore. Na ovom takmičenju učešće je uzeo 61 klub sa 856 takmičara iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske. Karate klub „Internacional“ iz Zenice nastupio je sa pet takmičara.

Malobrojna ekipa ovog Kluba u jakoj konkurenciji osvojila je četiri medalje/dvije zlatne i dvije bronzane/. Posebno su se istakli Semina Keleštura i Karić Anis.

U narednom periodu u Klubu nastavljaju se pripreme za učešće na međunarodnom takmičenju u Samoboru, sredinom januara 2019.,Federalno prvenstvo za djecu i seniore krajem januara, te pripreme članova Kluba u sastavu reprezentativnih  selekcija BiH, za nastup na Evropskom prvenstvu u karateu koje će biti održano 05-10.02.2019.g.u Aalburgu, Danskoj!

Čestitamo takmičarima i trenerima na ostvarenim rezultatima.

Uprava kluba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno