Ostali sportovi

Uspjeh karatista Čelika u Lukavcu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uspjeh karatista Čelika u Lukavcu

U nedjelju 18.09.2016.godine u Lukavcu je održan INTERNACIONALNI KARATE KUP LUKAVAC 2016, na kojem je uzelo učešće 35 klubova iz BiH i šire sa 635 takmičara, javili su nam iz KK Čelik Zenica.

Karate klub Čelik Zenica je učestvovao sa tri takmičara i osvojili su četiri medalje, jednu zlatnu, jednu srebrenu i dvije bronzane. Lana Zakić je osvojila zlatnu medalju u konkurenciji djevojčice kate do 10 godina.

Mario Akrapović je osvojio dvije medalje, bronzanu u katama juniori i borbe teška kategorija kadeti srebro.  Mario je pokazao dobru formu i da je u vrhu bh. karatea u ovom trenutku u kadetskoj konkurenciji. Džejna Džaferbegović je osvojila bronzanu medalju, juniorke borbe -54 kg.

Veoma dobri rezultati za početak polusezone 2016, polako ćemo ulaziti u formu i rezulati će biti još bolji, kazao nam je trener u KK Čelik, Marijo Zakić

Tekst E.Imamović

rwtpcgegs0sgxixlbglrihugthvryxzjdsbzysb0cmvuzxjpbw_________-____filename_1________euanbn …

,



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno