Biznis

Uskoro: tepisi u salonu Pero Enterier

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TEPISI ZA VAŠ DOM  – Tepisi su danas nezaobilazni element uređenja enterijera i moraju da zadovoljavaju prije svega pojedinačne estetske kriterijume. Takođe veoma važno je da su tepisi jednostavni za održavanje i trajni, dostupni za najrazličitije namjene i cjenovno pristupačni.

Izbor oblika tepiha umnogome može da utiče na cjelokupan utisak prostorije za koju ga birate. Okrugli tepisi doprinose da sobe koje su inače široke, pravougaone, dugačke dobiju sasvim umekšan izgled i dodatnu toplinu. Tepisi pravougaonog oblika su svakako najčešći izbor potrošača jer naglašava dijelove ambijenta za sjedenje i razgovor, objedovanje i slično, tako da je siguran izbor za dnevne i spavaće sobe, trpezarije. Ovalni tepisi su zgodan izbor za trpezarije, ali i dnevne sobe za dijelove ispred kamina, verande ili zatvorene terase. Tepih staze su po pravilu dostupnije u jeftinijim kvalitetima tepiha jer se često kupuju kao prateći element uz tepih istog dezena, ali veoma su elegantne i kao zaseban tepih kada su izrađene od vune sa orijentalnim motivima.

Prilikom izbora dimenzije tepiha treba povesti računa o nekoliko osnovnih pravila. Veliki tepisi najviše odgovaraju dnevnim sobama, kuhinjama i velikim spavaćim sobama, dok manji pristaju hodnicima, kuhinjama i ponekad kupatilima. U jednu prostoriju možete postaviti i više od jednog tepiha, sve dok vodite računa o bojama tepiha. Tepisi različitih dimenzija najbolje se međusobno uklapaju dok tepisi istih dimenzija često vizuelno podjele prostoriju na dva dijela.

Tople boje tepiha unose svjetlo u prostoriju, dok su hladniji tonovi zelene i plave vrlo umirujući. Svijetle boje daju osjećaj prostranosti, tamnije boje stvaraju osećaj udobnosti.

Za djecu u uzrastu od nekoliko meseci do 2-3 godine treba odabrati vesele boje tepiha sa interesantnim crtežima jer tada dijete počinje da upoznaje svijet koji ga okružuje. Po polasku djece u školu, tepisi postaju dekorativni element koji ne treba da im odvlači pažnju. Zato je za školarce najbolje odabrati jednostavnije crteže ili jednotone pastelne nijanse koje se stilski uklapaju sa ostatkom enerijera.

Bez obzira na trendove, koje naravno možete pratiti različitim brzinama, probajte da napravite da vam enterijer bude zabavan, neformalan i prije svega prijatan za vašu porodicu. Bitno je da taj prostor reflektuje karakter ukućana i da ih čini srećnim.

Sintelon tepisi predstavljaju savremena inovativna rešenja za tekstilnu podnu oblogu. U širokoj ponudi tepiha u skladu sa aktuelnim trendovima pronaći ćete onaj koji najviše odgovara Vašem ambijentu, a unapređena svojstva tepiha veoma će Vam olakšati održavanje. Izbor boja, dezena, struktura, dimenzija i oblika tepiha nudi neizmjerne mogućnosti uklapanja u svaki enterijer. Od modernih dezena koji daju originalni pečat svakom prostoru, preko čupavih i mekih tepiha za izuzetnu udobnost, do svedenih kolorističkih kombinacija i tradicionalnijih dezena – Vaš Sintelon tepih uneće potpuno novu, topliju dimenziju uživanja u Vaš dom.

Tepisi koji vas očekuju u SALONU PERO ENTERIER su:

Tepisi Pleasure

Super čupavi tepisi u kombinaciji poliestra i polipropilena. Perla bijela i zlatna nit daju im luksuzan izgled i izuzetnu mekoću na dodir.

Tepisi Soul S

Jednobojni i dezenirani tepisi iz kolekcije Sou Sl izrađeni su od najsavremenijih materijala sa produženim vijekom trajanja. Posjeduju antialergijska i antibakterijska svojstva. U paleti modernih boja i dezena, tepisi Soul mogu se kombinovati sa neutralnim ili pastelnim nijansama u zavisnosti od ambijenta. Ovi čupavi tepisi su topli, udobni i dinamični što ih čini idealnim za dnevne i spavaće sobe, gdje mogu da, bilo svojom strukturom, bojom ili dezenom dodatno izraze osobenost Vašeg stila. Izuzetno su prijatni na dodir, veoma se lako održavaju i čiste pri čemu flor uvek ostaje raskošan i gust.

Tepisi Tiffany

Kolekcija tepiha Tiffany izrađena je od trobojnog heatset filamenta u koji su upredene dvije niti. Jedna od boja je srebrna i stvara izuzatan sjaj i plišani efekat na površini tepiha. Tonovi svjetla pod određenim uglovima oplemenjuju paletu boja i čine da flor izgleda veoma raskošno, proizvodeći trodimenzionalne efekte i prelive tonova na tepihu. Tepisi Tiffany namjenjeni su onima koji prepoznaju trendove i sami imaju istančan ukus za uređenje enterijera. Na smiren i harmoničan način Tiffany će se uklopiti u ambijent koji je udoban i drugačiji, komplementarnih tonova. Predstavnik futuristic stila, u kome se spajaju autentičan i rustičan izgled, Tiffany tepih je idealan za svijetle dnevne boravke i udobne spavaće sobe.

Tepisi Tattoo

Dizajnerska kolekcija u paleti jasnih, intenzivnih boja, originalnog dizajna kojim dominiraju kontrasti. Tepisi Tattoo se dopadaju vlasnicima specijalno uređenih enterijera i potrošačima osobenog ukusa, a efekti su kada naglašavaju detalj ambijenta. Dominantne crna, siva, crvena i bijela u kombinaciji boja, kao i jedinstvena tekstura u kojoj se kombinuju frize i hitset filament, čine kolekciju Tattoo veoma atraktivnom.

Tepisi Rio

Tepisi RIO predstavljaju novu kolekciju čupavih shaggy tepiha u modernim nijansama boje mandarine, kivi zelene i ciklama roze, u kombinaciji sa bijelom. Najmodernija paleta boja, omiljenih u skoro svim detaljima enterijera na tržištu, dostupna je po pristupačnim cijenama, u zanimljivim dezenima tepiha koji se veoma lako mogu uklopiti u ambijente različitog uređenja. Idealni za tinejdž sobe, vesele dnevne boravke ili spavaće sobe vedrih boja i detalja, ovi shaggy tepisi su postojanog izgleda i veoma se lako održavaju. Proizveden u raznim oblicima, kao tepih, staza ili krug većih ili manjih dimenzija, tepih RIO je svakako efektan detalj za promjenu utiska prostora u kome živite, ili možda interesantan kao poklon. Tepisi RIO biće pravi izbor za mlađe potrošače, ali i sve one koji vole da bojama razvedre atmosferu u svom domu. Kupovinom ovog shaggy tepiha na pravi način ćete istaći omiljene detalje u enterijeru.

Tepisi Babylon

Još jedna kolekcija čupavih tepiha iz Sintelon-a u popularnim bojama, u svijetlim nijansama boje pjeska i braon. Odlikuje ih bogata struktura, visok i udoban flor. Namenjena je onima koji žele tepih aktuelnog trenda u prirodnim i nenametljivim bojama. Babylon tepih je siguran izbor kojim ćete uspješno unijeti željenu promjenu u Vaš dom.

Tepisi Mondo

U frize soft touch kolekciji Mondo nalaze se tepisi pretežno floralnih i geometrijskih elemenata u dizajnu, sa bordurama u paleti braon, bež, oranž i crvene boje, ali i modernim tonovima sive i ciklama. Omiljeni dezeni u novoj ponudi modernih boja otkrivaju bezbroj novih mogućnosti za uređenje doma, gdje tepihe sa uobičajenim motivima možete kombinovati i u nešto modernijim postavkama na zanimljiv način. Popularna paleta i omiljeni dezeni najšireg segmenta potrošača savršeno se uklapaju u ambijente sa pretežno drvenim elementima u toplim nijansama boja.

Tepisi Solid

Kolekcija tepiha Solid predstavlja pristupačnu repliku omiljenih orijentalnih dezena, dezena sa klasičnim bordurama i floralnim motivima u paleti zemljanih boja. Zgodan i ekonomičan izbor tepiha za rustične ambijente koji odišu atmosferom planinske kuće ili salaša, sa nameštajem u drvetu ili meblu sa sličnim motivima. Ponuda tepiha Solid kreirana je u odnosu na potrošače tradicionalnog ukusa, a odlično se uklapaju u prostorije u kojima je kombinovano mnoštvo stilova.

Tepisi Havana

Tepisi iz kolekcije Havana su nastali tehnikom tzv. ravnog tkanja (flat weave), a izgledom podsećaju na tepihe od prirodne sirovine sisala. Tekstura pletenine postignuta je ponavljanjem prepletaja u dezenu, a paleta boja je prirodna, u zemljanim, neutralnim tonovima – bež, braon, terakot crvena i maslinasto zelena. Ovakav tepih se veoma lako uklapa u svaki prostor, a zbog svojih praktičnih svojstava idealan je za prostorije u kojima je frekventnije kretanje, a brzo i lako održavanje veoma važno. Pravi je izbor za hodnike i trpezarije, a u stazama za stepeništa. Struktura proizvoda je kompaktna i sprječava dublje prodiranje prljavštine, a površinske mrlje se uklanjaju veoma jednostavno. Nameštaj i teški predmeti neće ostaviti tragove na ovom tepihu, što omogućuje fleksibilniji pristup uređenju prostora i bezbrižnije uklapanje.

Tepisi Practica

Kolekcija tepiha Practica predstavlja praktično rešenje za podnu prostirku u bež, oker, braon, teget plavim i crvenim kombinacijama. Spektar tradicionalnih dezena dostupan je u velikom broju dimenzija i oblika, te veoma brzo i lako možete pronaći odgovarajući tepih u odnosu na mebl ili tapete, tip saksijskog cveća ili rezbariju trpezarijskog stola u Vašem domu. Ekonomični tepisi pre svega i jednostavni za održavanje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno