Ostali sportovi

Uskoro “Summer Volleyball Camps HH BUDVA 2021”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Uskoro “Summer Volleyball Camps HH BUDVA 2021”- Haris Hasanica trener Zeničkog odbojkaškog kluba BLOCK OUT, vratio mušku odbojku u grad Zenicu,  organizuje odbojkaški kamp u Budvi.
Organizovanje sportskog kampa predstavlja za HH ekipu složen proces, gde je maksimalno angažovanje kako organizatora tako i cijele ekipe jedan od osnovnih uslova za njegovu uspješnu organizaciju, a koji obuhvata detaljno planiranje koje podrazumjeva: strucnost,profesionalnost,maksimalno zalaganje,odgovornost i ogromnu ljubav prema poslu,jer se jedino tako dostižu ciljevi koji su našem timu svake godine sve viši.
28.06. u Budvi počinje SUMMER VOLLEYBALL CAMPS HH. Devojčice biće raspoređeni u dvije smjene, a pored rada sa vrhunskim trenerima, za mlade polaznike kampa organizovaće se niz zabavnih manifestacija i takmičenja.
Budva je idealna lokacija za održavanje ovakvih sportskih događaja, kako zbog klime, tako i zbog smještajnih kapaciteta i ostalih rekreativnih sadržaja koji se nalaze u ovom gradu.
Ove godine organizuje Odbojkaški Kamp za djecu u Budvi, sa osnovnim ciljem da djeci sa ovih prostora damo ono što zaslužuju, a to je kvalitet i kvalitetna budućnost”, ističe Hasanica
OK BLOCK OUT


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno