Košarka

Uskoro počinje “Kengur kup 2017”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uskoro počinje “Kengur kup 2017” – U Gradskoj upravi je danas održan sastanak  povodom održavanja 19. Međunarodnog košarkaškog turnira za mlade “Kengur kup 2017”. Na čelu organizacionog odbora ovogodišnjeg turnira je gradonačelnik Zenice gdin Fuad Kasumović.

Turnir će biti održan od 25. do 27. avgusta i okupiti će oko 500 učesnika.  Na turniru će nastupiti 45 ekipa iz više zemalja a 75 utakmica koje su predviđene programom bit će odigrane u više sportskih dvorana i u Gradskoj areni Husejin Smajlović.

Gdin Enver Jahić predsjednik KK Kengur i gđa Željka Bajramović ispred organizacionog odbora zahvalili su se na prijemu i podršci koju gradska uprava pruža ovom Kupu te istakli da je ovaj turnir uveliko prepoznatljiv i predstavlja dio sportskog imidža Grada Zenica.

Gdin Armin Mujkić i gđa Amra Mehemdić u ime gradonačelnika i gradske uprave izrazili su zadovoljstvo što se jedna ovakva manifestacija održava u našem gradu.

Grad Zenica nastavit će podržavati pozitivne i kvalitetne projekte kakav je bez dileme “Kengur kup 2017”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno