Nogomet

Uskoro moguće prisustvo publike na utakmicama fudbalske Premijer lige BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uskoro moguće prisustvo publike na utakmicama fudbalske Premijer lige BiH – O ovoj temi će se razgovarati na narednom sastanku Kriznog štaba Ministarstva zdravlja FBiH i postoji mogućnost da se u narednom periodu odobri prisustvo publike na utakmicama, objavili iz N/FS BiH.

Predstavnici Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Ministarstva zdravlja Federacije BiH održali su danas sastanak u Sarajevu. Na sastanku se razgovaralo o mogućnosti prisustva publike na utakmicama Premijer lige BiH pod posebnim uslovima i uz određena ograničenja, saopšteno je u utorak iz N/FS BiH, prenosi Anadou .

O ovoj temi će se razgovarati na narednom sastanku Kriznog štaba Ministarstva zdravlja FBiH i postoji mogućnost da se u narednom periodu odobri prisustvo publike na utakmicama.

N/FS BiH su na sastanku predstavljali izvršni direktor Sektora za sport Elmir Pilav, predsjednik Takmičarske komisije Milorad O. Lale i potpredsjednik Komiteta za sportsku medicinu Adnan Šatrović, dok su u ime Ministarstva zdravstva prisustvovali pomoćnik ministra za javno zdravlje Goran Čerkez i savjetnik ministra Vedran Marčinko.

Predstavnici N/FS BiH u srijedu će o istoj temi razgovarati i sa predstavnicima Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno