Biznis

USKORO: Frizerski edukativni centar “Hadis”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

USKORO: Frizerski edukativni centar “Hadis” – Veliki broj je onih salona koji ne pružaju edukaciju budućim frizerima, šminkerima i kozmetičarima, no u Zenici je i tome došao kraj. Zeničanin Hadis Muračević, popularni i cijenjeni frizer, koji je već dugo godina u ovom poslu, odlučio se za jedan veliki poduhvat te je svom gradu pružiti nešto što se rijetko viđa na našim područjima.

Hadis Muračević 1. aprila sa početkom od 17 sati otvara savremeni veliki frizerski edukativni centar ljepote, koja će nositi naziv “Hadis”, a važno za napomenuti je, da je ovaj centar jedini brendirani centar i salon u gradu od strane firme “WELLA”.

Ovaj edukativni centar pružat će ponude i edukacije iz oblasti frizerskih usluga, kozmetike, šminkanja, solarija, a najnovije modne trendove iz dana u dan moći ćete pronaći upravo na ovoj adresi. Prvu edukaciju u Zenici u pomenutom centru obavit će Boris Obreški, poznati beogradski frizer, koji je poznat po tome što je radio frizure Gadafijevoj supruzi, te nakon toga ostvario veliki uspijeh u svijetu mode.

Frizerski edukativni centar “Hadis” nalazit će se na prostoru od 270 kvadratnih metara u novoj zgradi EKOR Komerca u naselju Blatuša u Zenici, što samim tim predstavlja prostorno najveći salon na ovom području. Kako je istaknuto, svečanom otvaranju, koje je planirano za subotu, 1. aprila 2017. godine sa početkom od 17 sati, prisustvovat će veliki broj osoba iz svijeta mode, politike i showbiza.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno