Zabava

Urnebesna komedija „Raj za ludake“ u kinima od 29. juna

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

CHARLIE DAY, JEDAN OD NAJBOLJIH KOMIČARA DANAŠNJICE U NOVOM FILMU „RAJ ZA LUDAKE“

Od četvrtka 29. juna, u naša kina stiže film „RAJ ZA LUDAKE“ (FOOL’S PARADISE), koji će vas zasigurno zabaviti, oraspoložiti i nasmijati do suza!

Ne propustite priliku za savršeni kino provod uz dobro društvo i komediju kakvu smo dugo čekali!

Glavnu ulogu u filmu tumači  Charlie Day, proslavljeni komičar koji nas uvijek zabavi i zasmije, a koji se sada oprobao i u ulozi reditelja. Uz njega glavne uloge tumače Ken Jeong, Kate Beckinsale, Adrien Brody, Jason Sudeikis, kao i jedan od najboljih glumaca svih vremena, John Malkovich.

O FILMU: Satirična komedija o nesretnom agentu Leniju, kojem se posreći kada otkrije da čovjek nedavno pušten iz ustanove za mentalno zdravlje izgleda baš kao glumac koji odbija da napusti svoju prikolicu. Uz pomoć moćnog producenta, Leni pomaže čovjeku da postane velika zvijezda, pa čak i da se oženi prelijepom glavnom glumicom. Njihove avanture dovode ih do ukrštanja sa pijanim kolegama, neuljudnim akcionim herojima, nepredvidivim rediteljima, super-agentom i ludim moćnicima. Slava i bogatstvo nisu sve što priželjkuju , a njih dvojica moraju da se izbore da se vrate stvarima koje su najvažnije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno