Info

Uptime – Googleovo rješenje za zajedničko gledanje YouTubea

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uptime – Googleovo rješenje za zajedničko gledanje YouTubea – Googleovi developeri koji imaju odveć slobodnog vremena i interesa za razvoj svojih aplikacija čine to unutar programa Area 120, koji funkcionira kao interni akcelerator startupa i novih ideja. Ovoga puta je iz tog programa stigla aplikacija Uptime, do sada dostupna tek u testnoj inačici, a po novome i za sve korisnike iOS-a.

Uptime funkcionira kao društvena mreža formirana oko YouTubea, te omogućava da s prijateljima podijelite neki video s te platforme, i potom ga odgledate zajedno – svatko na svojem uređaju, u isto vrijeme. Dok gledate smiješne video zapise mačaka ili najnoviji spot Severine, s prijateljima ga možete i unutar Uptimea prokometnirati (tekstom ili emotikonima), i tako cijelo iskustvo učiniti još zabavnijim.

Iako je ova aplikacija stasala u Googleovim “pogonima”, na App Storeu nije označena kao takva, već se kao njezin izdavač navodi upravo Area 120. Dakako, Uptime je besplatan, zahtijeva minimalno iOS 10, a podržava isključivo gledanje videa s YouTubea.

bug.hr



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno